Herhaalservice – Schoterbos Apotheek – Haarlem

Schoterbosapotheek

Welkom bij Schoterbosapotheek. U vindt hier alle benodigde informatie over de apotheek. Bovendien kunt u herhaalrecepten en vele overige zaken online regelen.

Rijksstraatweg 19
2023 HA Haarlem

Tel: 023-5250155
Fax: 023-5267415
E-mail: info@schoterbosapotheek.nl

Herhaalservice

Wellicht bent u gewend om uw chronische medicatie te bestellen bij de huisarts en vervolgens bij ons op te halen. Voor deze geneesmiddelen kunnen wij u de herhaalservice aanbieden.

Dit werkt als volgt, ongeveer 15 dagen voordat uw medicatie op is krijgt u een e-mail (of per post) bericht dat uw nieuwe medicatie voor u klaar staat. Wij verzorgen samen met uw huisarts het recept.

Als u wilt kunnen wij natuurlijk ook de medicatie gratis bij u bezorgen. Het voordeel hiervan is dat u zelf niet telkens recepten bij de huisarts hoeft aan te vragen.

U zit nooit meer onverwacht zonder medicatie. Verder proberen wij de medicatie zoveel mogelijk gelijk te laten lopen, zodat u beter het zicht op uw medicatie houdt. Vindt u dit een aantrekkelijke service en wilt u meedoen? Als u bij ons langs komt kunnen wij het direct voor u in orde maken. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen hierover of ons een e-mail sturen naar info@schoterbosapotheek.nl